40. SMOTRA FOLKLORNOG AMATERIZMA GRADA ZAGREBA - RADNE OBAVIJESTI
OBAVIJEST SUDIONICIMA - NASTUP ZA VIŠE KUD-ova
(datum objave 11.04.2017. godine)

vezano uz nastupanje plesača i svirača u više folklornih skupina (odnosi se na skupine koje nisu na paušalu) obaviještavamo vas da skupine koje imaju plesače/svirače koji plešu/sviraju u više KUD-ova te na smotri žele nastupiti za više KUD-ova u roku 8 dana (krajnji rok: 15.04.2017.) mail-om trebaju dostaviti pisanu zamolbu sa obrazloženjem statusa i potrebe nastupa za svakog takvog plesača/svirača.

Po isteku roka za dostavu zamolbi Stručna komisija i Organizacijski odbor smotre razmotriti će obrazloženja i u roku 8 dana donijeti odluku za svakog plesača ili svirača pojedinačno te vas o odluci obavijestiti najkasnije do 25.04.2017.godine.

Svim skupinama u kojima se na koncertima smotre primjete izvođači koji su, bez prethodne najave potrebe i dobivenog odobranja, nastupali za više skupina biti će umanjene ocjene!


Za Stručno vijeće smotre:
Andija Ivančan, predsjednik

Za Organizatora smotre:
Drago Topolovec, predsjednik ZAFAZ-a
OBAVIJEST SUDIONICIMA - UPUTE I TERMINI
(datum objave 18.03.2017. godine)

Poštovane članice,
podsjećamo Vas da za termine nastupa na smotri nema rezervacija, sudionici se uvrštavaju za nastup u željenom terminu prema redosljedu vaših prijava do popune.
Ukoliko želite biti sigurni da ćete nastupati terminima koje ste naveli kao željene molim vas da što prije pošaljete prijavnice za smotru mail-om.

Krajnji rok za prijavu nastupa na smotri je: 31.03.2017.godine.

Molimo vas da ispunjeni obrazac Podaci o sudioniku i prijavnice za nastup vratite mail-om na smotra@zafaz.hr ili fax-em, a originale ovjerene potpisom i pečatom dostavite poštom.

PREUZMI SVE...
Osnovne informacije
Pravila smotre

OBAVIJEST SUDIONICIMA - PRIJAVNI LISTOVI
(datum objave 18.03.2017. godine)

Podaci o sudioniku
Ansambli
Dječje skupine
Odrasle skupine
Vokalne skupine i glazbeni sastavi


Prijem stranaka:

Maksimirska 51a

  • PONEDJELJAK
    13:00 - 17:00
  • ČETVRTAK
    09:00 - 13:00

Tehnička podrška:

  • © ZAFAZ - Zagreb, 2014.