CTK ETNOTEKA

Centar za tradicijsku kulturu "Etnoteka" neprofitna je udruga osnovana na Osnivačkoj skupštini 15. rujna 2016. godine od strane mladih entuzijasta, folklorista koji se aktivno bave folklorom gotovo cijeli zivot. Kako se potrebe društva u kojem živimo, a pogotovo mladih koji čine našu ciljanu skupinu, svakim danom sve više mijenjaju, tako i samo osnivanje Etnoteke ima za cilj da na noviji i moderniji nacin prezentira hrvatsku tradicijsku kulturu i privuče mlade da aktivno sudjeluju u radu što kroz rad sekcija ili planiranih projekata poput raznih edukacija, tematskih izložbi, te raznih glazbeno-scenskih projekata.

U studenom 2016. Etnoteka je u suradnji sa OŠ "Lovro pl. Matačić" (Folnegovićevo naselje) pokrenula Dječju folklornu grupu "Folka Polka", koja već sada iza sebe ima niz uspješnih i zapaženih nastupa.

S druge strane, udruga vodi dva programa unutar projekta "Zagrebački vremeplov" u organizaciji Turističke zajednice Grada Zagreba – "Gornji grad u prošlosti" i "Promenadni koncerti u Maksimiru".KONTAKT:
CTK ETNOTEKA
Čerinina 5
10000 Zagreb
Hrvatska

Mobitel: 099/326-2521
e-mail: ctk.etnoteka@gmail.com

Predsjednica: Iva Cvetko

Tajnica: Romana Nikolić

Prijem stranaka:

Maksimirska 51a

  • PONEDJELJAK
    13:00 - 17:00
  • ČETVRTAK
    09:00 - 13:00

Tehnička podrška:

  • © ZAFAZ - Zagreb, 2014.