PD "NOVI ZAGREB"

Pjevačko društvo Novi Zagreb osnovano je 20.4.2011.godine.
Na prvoj osnivačkoj skupštini za predsjednicu PDNZ izabrana je Nasta Lacković.

Društvo ima 30 članova. Osnovni sadržaj djelatnosti udruge je promicanje,razvitak i unapređenje vrijednosti glazbe i unapređivanje kvalitete života kroz obogaćivanje slobodnog vremena organiziranjem raznih glazbenih sadržaja, posebno za djecu i mladež te provođenje redovitih proba članova radi priprema za sudjelovanje na glazbenim i kulturnim natjecanjima.

Do sada smo sudjelovali na svim koncertima Susreta glazbenih amatera grada Zagreba pod vodstvom voditelja skupine Aleksandra Kačurov. Nastupali smo na Danima Mjesne samouprave u svim mjesnim samoupravama Novog Zagreba za što smo dobili zahvalnice i priznanja. Sudjelovali smo na Otvorenim vratima knjižnice Dugave na otvaranju hrvatske knjige Zdrava hrana Črnomerec. Nastup Zlatna dob u K.D.Vatroslava Lisinskog te nastupi na Zrinjevcu i proslava 1.svibnja u Sloboštini.

Cilj nam je i dalje nastupati po cijeloj Hrvatskoj i van zemlje za što će nam biti potrebna novčana donacija. Sigurni smo da će naša udruga PDNZ svojim nastupima i dalje uljepšavati život naših umirovljenika diljem mjesne samouprave te po cijeloj Hrvatskoj.

Prijem stranaka:

Maksimirska 51a

  • PONEDJELJAK
    13:00 - 17:00
  • ČETVRTAK
    09:00 - 13:00

Tehnička podrška:

  • © ZAFAZ - Zagreb, 2014.